Certifierade droppformade implantat för perfekt byst

Många kvinnor avstår från att bära urringat mode på grund av diverse komplex med brösten. På senare år har utvecklingen inom bröstimplantat dock avancerat avsevärt när det gäller teknik och kvalitet. Något som innebär att du på ett tryggare sätt kan åtgärda dina bröst med säkra bröstimplantat.

Idag kan du bland annat korrigera dina bröst med droppformade implantat framtagna med innovativ teknik. Läs mer om tekniken här!

Droppformade implantat – perfekt, naturlig form

Den senaste innovationen inom bröstförstoring är anatomiskt droppformade implantat som ger en stabil och naturlig form. För dig som har komplex eller av medicinsk anledning inte trivs med dina bröst är droppformade implantat ett tryggt alternativ. Det ger dig en naturligt fyllig byst som passar utmärkt till alla typer av urringningar. Tack vare en unikt framtagen yta ger de droppformade implantaten en mjuk känsla och med innovativa fixeringsflikar hålls dessutom brösten på plats.

Korrigerade bröst ger dig tillbaka självkänslan och även lusten att klä dig trendigt utan ångest för urringningen. Den snygga aftonklänningen sitter utmärkt lika väl som träningstoppen sitter snyggare över dina droppformade implantat. Dagarna då bröstimplantat var tabu är över – nu är istället kvinnors välmående i centrum. De här naturliga implantaten är helt rätt åtgärd om du vill bli mer bekväm med din kropp.

Boka konsultation

Innan du beslutar dig för droppformade implantat är det viktigt att träffa en duktig och framför allt certifierad kirurg. Det vill säga, en yrkesskicklig plastikkirurg som är specialist på just droppformade implantat och den teknik det medför.

Konsultationen är en form av förberedelse inför ingreppet där du får tydliga instruktioner om vad som krävs för att uppnå ett optimalt resultat. Det ligger ett stort värde i att samtala med den kirurg som ska utföra ingreppet på dig. Konsultationen genererar i trygghet, säkerhet och kunskap.

  • Instruktioner inför operation.
  • Instruktioner för snabb återhämtning.
  • Instruktioner för framtida livsstil.

Det är ytterst viktigt att du tar en inre dialog med dig själv innan du träffar kirurgen. På så vis kan du förmedla alla tankar, inklusive oro, och samtal kring dessa innan operationen äger rum. På de kliniker som erbjuder droppformade implantat arbetar uteslutande professionella kirurger som månar om ett säkert ingrepp.