Var hittar man de billigaste märkeskläderna?

Internets intåg har gjort att vi kan på ett helt annat sätt syna kläder i dess sömmar. Nu är vi bara ett klick ifrån att kunna jämföra plagg med varandra. Idag finns uttrycket ROPO, Research online – Purchase offline, vilket syftar på att vi samlar information om olika plagg på nätet för att sedan traska ned till den fysiska butiken för att genomföra köpet. Detta uttryck är snart förlegat – för trenden visar att fysiska butiker omsätter mindre och vissa får till och med stänga ned. I framtiden ser det ut som att vi kommer byta plats på orden i förkortningen ROPO till Research offline – Purchase Online. Fysiska butiker ser ut att förminskas till endast ”showrooms”. Det vill säga att fysiska butiker endast erbjuder ett fåtal plagg som man får pröva i butik för att senare beställa det över nätet.

Men i samma takt som vi börjar jämföra fysiska butiker med e-handlar så börjar vi också jämföra e-handlar med varandra. Konkurrensen blir hårdare och hårdare i det digitala landskapet och e-handlare pressar priserna. Det finns e-handlar att välja och vraka mellan och det tar ett bra tag att gå igenom alla.

Shopello samlar priserna och produkterna
Idag finns det en hemsida som samlar priserna och produkterna. Shopello.se grundades 2012 och de samlar produkter från Sveriges största e-handlare på en och samma plattform. En enda sökning efter en produkt och du får upp sökresultat från flera olika e-handlare. Svaret på vem som erbjuder en specifik produkt till billigaste pris är, tack vare Shopello, bara en sökning bort. Genom att samla produkter från flera e-handlare underlättar man processen för köp över nätet. På Shopello är det dessutom inte bara plagg från e-handlare man hittar, deras utbud utgörs också av plagg som privatpersoner har lagt upp olika auktionssajter.Var hittar man de billigaste märkeskläderna 1

 

Till partypinglan som ska hitta en festklänning till helgen, till bankmannen som vill ha en snygg slips till kundmötet eller träningsgalningen som vill klä sig snyggt på gymmet. Utbudet på Shopello är stort och är det perfekta stället att starta sin shoppingresa.