Trendiga frisyrer 2017

Beautiful coiffure from pigtails

Många följer rådande och kommande mode och trender inom kläder och accessoarer. Vad du kanske inte har fullt lika bra koll på är hur modet ser ut i hår- och frisyrväg? Vi har alla olika typer av hår i olika längder, färger och texturer vilket gör att alla inte kan ha alla frisyrer. Som tur är finns det många redskap och hårdvårdsprodukter som kan hjälpa dig att åtminstone skapa en variant av en frisyr som är populär just nu. Lång eller kort? Uppsatt eller utsläppt? Flätor eller hästsvans? Här får du svar på hur hårmodet ser ut just nu.

Flätor i mängder

Det var länge populärt med en kortklippta frisyrer men nu börjar trenden att vända. Det märks inte minst då flätan är på frammarsch igen – och den kräver för det mesta relativt långt hår. Flätor var populärt på 70-talet och har sedan dess varit populärt i perioder men nu är det alltså tillbaka. Du kan satsa på en låg och lös fläta som du kan lägga över axeln. Det som är mest inne just nu är dock att ha dubbla flätor. två utbakade flätor är trendigt just nu, men även inbakade eller fiskbensflätade. Om du är inspirerad av 70-talet kan du istället låta dem hänga löst flätade.

Styla till rätt textur och volym

Flätor är en tacksam frisyr som de flesta med någorlunda långt hur kan bära. Det kan krävas lite hårspray för att håla dem på plats, men annars behövs inte så mycket mer i stylingväg. Om du satsar på en utsläppt frisyr kan du behöva desto mer produkter, såväl om du har kort som lång hår. Du kan lyckas med produkter från hårvårdsprodukter.se. De är högkvalitativa och finns för många olika hårtyper och behov. Vissa vill rufsa till håret med saltvattenspray, medan andra är i behov av det motsatta för att dölja ett frissigt hår. Kom ihåg att klippa dig med jämna mellanrum för att bibehålla en god kvalitet på håret.